Økologiske produkter

Hos Hansen & Co finder du en række spændende økologiske produkter. Du finder blandt andet de lækre Montauk, en serie af juicer og drikke som er dansk udviklet og dansk produceret. De fås som både 330 ml glasflasker og i 1L kartoner.

Vi fører også de lækre safter og lemonader fra danske Rebæl. Du finder lemonader i fine 250 ml glasflasker og gastrosafterne i flotte 500 ml glasflasker, perfekt som et alkoholfrit alternativt til restauranterne.

Og så finder du også Københavns Kombucha – en serie af alkoholfri kombuchaer af høj kvalitet. De er økologiske og har blandt andet vundet Sol over Gudhjem prisen i 2019.  

Du finder hele vores udvalg af økologiske produkter herunder. 

Sukkerfri produkter

Hos Hansen & Co finder du et bredt udvalg af drikkevarer og herunder har vi samlet nogle af vores sukkerfri alternativer, altså produkter med mindre end 0,5g sukker pr 100 ml.

Vi fører blandt andet de franske safter fra Teisseire, som nu fås i en række sukkerfrie alternativer til dig der vil skære ned på sukkeret. Smagen er der ikke gået på kompromis med, så du kan nyde et koldt glas saftevand med god samvittighed. Du finder også Candy Can, en serie af sirupper og sodavand fri for sukker, med smag af kendt slik. Blandt andet kan du få Candy Can med smag af fødselsdagskage, syrlige æbler og skumfidus. 

Herunder ser du et udvalg af nogle af vores sukkerfri alternativer.