2024

Ny hjemmeside
Januar 2024

Vi har opdateret www.hansenco.dk og har gjort det endnu nemmere for dig at finde inspiration og benytte vores webshop. Har du allerede en brugerprofil på hjemmesiden er det vigtigt at du nulstiller dit password. Når det er gjort får du adgang til en masse nye spændende funktioner, blandt andet kan du lave et kontoudtog, få inspiration til lignende produkter og gentage ordrer. Har du spørgsmål til hjemmesiden kan du altid række ud til Marketing Manager Jesper Damborg på tlf.  40 22 98 98.

København Kombucha
Januar 2024

Nu føjer vi København Kombucha til vores sortiment - økologiske, alkoholfri kombuchaer baseret på nordiske smage og ingredienser.

Du finder København Kombucha i to varianter: Hidcote Blue der har en gylden farve og en duft og smag af lavendel, med let fyldige noter af citrus og blomster. Og så Rosa Rugosa der har en smuk, let rosa farve og en frisk og frugtagtig duft og aroma, med hints af jordbær og melon.

København Kombucha er tilgængelig nu, i 750 og 200 ml flasker.

Heave
Januar 2024

Heave er en vitaminberiget drik, skabt til at harmonere med den travle hverdagsrytme.

En bekvem og stilfuld løsning til dem, der vægter sundhed og velvære højt men som ikke går på kompromis med smagen.

Hos os finder du 4 varianter Heave, med hver deres vitaminsammensætning og unikke smag. Alle er de fri for kulsyre og med mindre end 20 kcal pr 100 ml.

Warheads Sour!
Januar 2024

Nu lancerer vi Warheads Sour! en serie af ekstremt syrlige sodavand baseret på slikket af samme navn.

Med et udvalg af 6 forskellige varianter som eksempelvis sur æble, vandmelon og blå hindbær, er der en sodavand for enhver slikmund. 

Warheads Sour! er tilgængelig nu i 355 ml dåser - klar til alle slikmunde. 

2023

Mortal Kombat Energy
December 2023

Mortal Kombat Energy er en ny serie af energidrikke baseret på det kendt franchise Mortal Kombat.

De fås i 2 forskellige versioner; Fatality! Scorpion og Finish Him! Sub Zero, begge med hvert deres take på den klassiske energidrik.

Guarana Antarctica
August 2023

Nu genintroducerer vi Guarana Antarctica hos Hansen & Co – den brasilianske sodavand, der er fremstillet med ekstrakt fra guarana-bær.

Guarana Antarctica er Brasiliens mest elskede sodavand, sponsor på det brasilianske landshold i fodbold og altså nu tilgængelig hos Hansen & Co.

Teisseire Zero
Juni 2023

Nu skifter vi sukkeret ud i Teisseire – fremover kan du købe Teisseire ZERO hos Hansen & Co. Teisseire har hidtil været lavet på sukker, men fremover slipper du altså for de ekstra kalorier når vi skifter over til Teisseires ZERO varianter, uden sukker. Produkterne er stadig lavet på frugtsaft og der er ikke gået på kompromis med smagen. Blandingsforholdet er hele 1:12, så en flaske med 600 ml rækker til 7,8L færdigblandet saft.