Leveringsbetingelser

Hansen & Co er en B2B virksomhed, og vi sælger derfor ikke til private, kun til erhverv. Herunder finder du vigtig information vedrørende minimumskøb, leveringstider, forbehold og fakturering.

Minimumskøb

For at kunne afgive en bestilling på vores hjemmeside, skal minimumskøbet være på 2000 kr. eksl. moms og pant. 

Leveringstid

Ved bestilling inden klokken 12.00 vil vi bestræbe os på at levere dine varer næste dag. Det er dog vigtigt at bemærke, at leveringstider kan variere, og vi kan ikke garantere levering næste dag i tilfælde af udsolgte varer, ufremkommelige veje på grund af vejrforhold eller mangelfulde adresser. Vi påtager os intet ansvar for eventuelle forsinkelser i leveringen, der skyldes force majeure.

 

Leveringssted

Vores levering sker altid på gadeplan, hvilket betyder, at vores chauffører ikke er ansvarlige for at bringe varerne ind i bygninger, op ad trapper eller ind i specifikke rum. Det er kundens ansvar at sørge for, at der er nogen til stede til at modtage varerne på leveringsadressen og bistå med aflæsning, om nødvendigt.

Fakturering

Ved allerførste køb er det ikke muligt at få tilsendt en faktura, her vil vi bede om betaling up front. Når du placerer en ordre, vil du kort tid efter modtage en bestillingsbekræftelse på din oplyste mail. Såfremt du ønsker mulighed for fakturering, kan du rette henvendelse til vores kontor på tlf. 39 97 10 00 eller skrive til os på softdrinks@hansenco.dk. 

Information om pant

Mange af vores varer er omfattet af det danske pantsystem, og pantbeløbet påføres fakturaen oveni salgsprisen. Du finder information omkring gældende pantsatser her. For yderligere information omkring gældende pantregler henviser vi til Dansk Retur System:

https://danskretursystem.dk/om-pant/pantmaerker-og-pantsatser/

Pant A = 1 krone (glasflasker og metaldåser under 1 liter)

Pant B = 1,50 krone (plastflasker under 1 liter)

Pant C = 3 kroner (alle flasker og dåser med 1-20 liter)