Montauk Nyhed

Saftdrikkene og juicerne fra Montauk er noget helt specielt. De er dansk produceret og økologiske, og så smager de helt igennem fantastisk, hvis vi selv skal sige det. Opskriften er vores egen, i stedet for at søde dem med hvidt sukker har vi tilsat frisk æblemost til vores saft varianter. Det har givet smagfulde og søde saftdrikke og juicer helt uden tilsat sukker.

Montauk fås i 5 varianter; aromatisk æblemost, skøn solbær, sød hyldeblomst, forfriskende rabarber og solmodne appelsiner.

Kontakt din lokale Hansen & Co konsulent hvis du kunne tænke dig at føje Montauk til dit sortiment, eller ring til vores kundeservice på tlf. 39 97 10 00.

Bestil Drikkevarer

Er du fra en virksomhed, butik, café eller restaurant, og mangler du en pålidelig leverandør med et bredt udvalg af drikkevarer? Så er du kommet til det rette sted!

Hansen & Co leverer drikkevarer af højeste kvalitet til hele landet, og vi dækker alt lige fra energidrikke til juice og proteindrikke.

Er du interesseret i at blive oprettet som kunde, kan du gøre det her. 

Husk, vi har kun salg til CVR-registrerede virksomheder.

Vi benytter Quickpay Payment Gateway til sikkert at håndtere kortbetaling, så du er garanteret at dine oplysninger behandles fortroligt.

På hansenco.dk kan du benytte:

Kreditkort Logoer

Hos Hansen & Co finder du et bredt udvalg af drikkevarer af højeste kvalitet. Bestiller du inden kl 12, leverer vi næste dag, såfremt varen er på lager. Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, kan du altid ringe til os på tlf. 39 97 10 00.

Du finder alle vores handels og leveringsbetingelser ved at klikke her.