Udvalgte varer fra vores sortiment
  ...

  Heave - Elevate yourself!

  Heave er en vitaminberiget drik, skabt til at harmonere med den travle hverdagsrytme.

  En bekvem og stilfuld løsning til dem, der vægter sundhed og velvære højt.

  Heave er ikke bare en drik – Heave symboliserer en forpligtelse til at blive en bedre udgave af dig selv. Med sit moderne, urbane design giver Heave ikke kun næring til kroppen, men passer også perfekt ind i den urbane stilfulde æstetik.

  Heave er mere end bare et brand - det er et livsstilsvalg for dem, der stræber efter at forbedre deres sundhed, samtidig med at de følger det pulserende tempo i bylivet.

  Heave er udviklet i Danmark, i hjertet af Skandinavien, og mesterligt produceret i Nordtyskland for en uforbeholden kvalitet.

  Heave er "Great Tasting Vitamins On-The-Go". 

  Følg rejsen på heavedrinks.com og instagram.com/heavedrinks.

  Se hele udvalget af Heave
  Tryk her
  Se udvalget at Mathieu Teisseire cocktail sirupper
  Tryk her

  En verden af muligheder med Mathieu Teisseire!

  Velkommen til en verden af uovertruffen smag og kvalitet med Mathieu Teisseire sirupper. De franske sirupper repræsenterer århundreders ekspertise og dedikation til perfektion, og er tilgængelig i et stort antal smagsvarianter.

  Hvad gør Mathieu Teisseire sirupper så unikke? Hemmeligheden ligger i detaljerne. Mathieu Teisseire  anvender to forskellige typer sukker i deres sirupper, hvilket eliminerer risikoen for krystallisering og giver en perfekt afbalanceret sødme, der er uovertruffen. Vandet hentes fra de majestætiske franske alper, og så er der et konstant fokus på at maksimere indholdet af frugtsaft. Det giver alt sammen en autentisk smagsoplevelse, der føles så ægte som at nippe til friske frugter.

  Vi har i vores sortiment over 40 forskellige smagsvarianter til både varme kaffedrikke og kolde cocktails. Klik videre for at udforske vores spændende sortiment og begynd din rejse mod den ultimative smagsoplevelse.

  Verdens bedste ready-to-drink cocktails

  Coppa Cocktails blev oprindeligt udviklet som en innovativ løsning til barer, klubber og restauranter for at levere cocktails af højeste kvalitet - uden behov for erfarne bartendere. Med en enorm efterspørgsel på premium færdigblandede cocktails blev Coppa Cocktails senere introduceret til detailhandlen.

  Coppa Cocktails udvalg består af en lang række lækre og prisvindende cocktails, skabt i samarbejde med verdensklasse mixologer.

  Med flere guld- og sølvmedaljer i branchespecifikke konkurrencer, er sortimentet blevet anerkendt af de mest respekterede eksperter indenfor cocktailverdenen.

  De færdigblandede cocktails er tilgængelig i størrelser fra flasker på 700 ml op til 8L bag-in-boxes og Key-kegs på 20 eller 30 liter. Med Coppa Cocktails undgår du overhældning og er sikker på en hurtig service, med fem til seks serveringer pr. 0,7L flaske.

  Se hele udvalget af Calypso: Flasker, BIB og Fustager
  Tryk her

  Hansen & Co er stolt distributør af Liquid Death

  Hos Hansen & Co er vi begejstrede for at meddele, at vi nu er den officielle distributør af Liquid Death i Danmark. Liquid Death har taget verden med storm med sit unikke koncept – at slukke tørsten med stil, og vi er stolte over at bringe denne revolutionerende drikkevare til det danske marked.

  Liquid Death er mere end bare vand. Det er en bevægelse, en livsstil, og et løfte om at hydrere med attitude. Med sit iøjnefaldende design og bæredygtige mission, er Liquid Death ikke kun dedikeret til at tilbyde exceptionel kvalitet, men også til at bekæmpe plastforurening ved at anvende 100% genanvendelige aluminiumsdåser.

  Som distributør ser Hansen & Co frem til at introducere Liquid Death til danske forbrugere og til at understøtte vores fælles mission om at drikke mere vand, mens vi passer på vores planet. Vi er forpligtede til at levere enestående service og support til vores forhandlere, restauranter, caféer, og barer, der ønsker at tilbyde deres kunder noget ud over det sædvanlige.

  Se vores udvalg af Calypso
  Tryk her
  Se vores udvalg af Peroni
  Tryk her
  Se vores udvalg af Warheads Sour!
  Tryk her
  Se vores udvalg af Jarritos
  Tryk her