Hos Hansen & Co elsker vi go’ energi og danske iværksættere, derfor er det også med stor glæde at vi nu kan præsentere BOLD Iced Espresso – en helt ny type energidrik udviklet af danske iværksættere.

De danske drenge fra BOLD har da også formået at skabe opmærksomhed om deres produkt. På DR1 torsdag d. 9. januar kl. 20. kan du se dem i Løvens Hule, hvor de skal forsøge at overbevise 5 investorer om at investere i BOLD Iced Espresso. Vi kan afsløre at de 5 løver er vilde med smagen på BOLD, men om det er nok til at overbevise løverne må du se på DR1 torsdag d. 9. januar kl. 20.

Hos Hansen & Co har vi i årenes løb lanceret energidrikke som Red Bull og Monster Energy, men BOLD Iced Espresso er noget ganske andet. BOLD har smagen fra en iskaffe, men et markant højere koffeinindhold. Rent faktisk skal du indtage 2 dåser Red Bull for at få samme koffeinmængde som 1 dåse BOLD Iced Espresso, og så er det 100% naturlig koffein fra kaffebønner. Den energi som drengene fra BOLD kommer med, i kombination med et helt fantastisk produkt er virkelig noget vi forventer os meget af.

BOLD Iced Espresso kan købes fra fredag d. 10. januar. Er du interesseret i at føje BOLD Iced Espresso til dit sortiment, så kontakt din lokale Hansen & Co konsulent eller vores kundeservice på tlf. 39 97 10 00 eller softdrinks@hansenco.dk.


BOLD 500x 500