Verdens bedste færdigblandede cocktail

Coppa Cocktails blev oprindeligt udviklet som en innovativ løsning til barer, klubber og restauranter for at levere cocktails af højeste kvalitet - uden behov for erfarne bartendere. Med en enorm efterspørgsel på premium færdigblandede cocktails blev Coppa Cocktails senere introduceret til detailhandlen.

Coppa Cocktails udvalg består af en lang række lækre og prisvindende cocktails, skabt i samarbejde med verdensklasse mixologer.

Med flere guld- og sølvmedaljer i branchespecifikke konkurrencer, er sortimentet blevet anerkendt af de mest respekterede eksperter indenfor cocktailverdenen.

Produkterne er fremstillet med de bedste naturlige ingredienser og godkendte farvestoffer. Din garanti for nogle af de bedste færdigblandede cocktails i verden og en førsteklasses servering hver gang.

De færdigblandede cocktails er tilgængelig i størrelser fra flasker på 700 ml op til 8L bag-in-boxes og Key-kegs på 20 eller 30 liter. Med Coppa Cocktails undgår du overhældning og er sikker på en hurtig service, med fem til seks serveringer pr. 0,7L flaske.

Se Coppa Cocktails katalog
Tryk her