NYHED:
Nu tilføjer vi en helt ny type produkt til vores sortiment, nemlig njie ProPud – både som protein budding og milkshake. ProPud er en helt ny serie af fantastisk lækre proteinprodukter fra svenske njie – fri for laktose og uden tilsat sukker. De har været på markedet i et lille års tid i Sverige og er blevet en enorm succes - nu lancerer vi endelig ProPud i Danmark, efter et hav af forespørgsler.

Den ene serie vi lancerer er ProPud proteinbudding, der kommer i 5 overdådige smage i form af Blueberry Muffin, Chocolate, Caramel, Vanilla og Lemon Cheesecake. Hvert bæger indeholder 20 gram protein og har en ske i låget så du nemt kan have den med på farten. Det er en uimodståelig velsmagende treat der dækker dit proteinbehov efter træning. Den skal opbevares på køl og så er den fantastisk i kombination med bær, nødder eller frugt.

ProPud Milkshake er en traditionel recovery shake indeholdende 20 gram protein og uden tilsat sukker. Men ligesom buddingen er smagen uovertruffen og langt bedre end noget andet proteinprodukt vi har smagt. Den fås i en klassisk version med mørk chokolade og så i en virkelig interessant version med hindbær og hvid chokolade.

njie ProPud fås nu hos Hansen & Co. Du kan bestille den via vores webshop her eller du kan kontakte os på softdrinks@hansenco.dk, tlf 39 97 10 00 eller via din lokale Hansen & Co salgskonsulent som du finder her.

Pro Pud _Chocolate _splash