Nu lancerer vi Captain Kombucha - en økologisk upasteuriseret gæret drik fremstillet af økologisk te, levende kulturer og økologisk rørsukker. Captain Kombucha er 100% økologisk kombucha, håndbrygget og tappet på UV-flasker i en lille fabrik ud for Portugals kyst og så er smagen helt igennem fantastisk, hvis vi selv skal sige det. I modsætning til de traditionelle kombuchaer er Captain mere sød og drikkevenlig – en kombucha uden for meget smag af eddike, men med de samme gode egenskaber som en traditionel kombucha.

Vi lancerer Captain Kombucha i 3 lækre varianter.

Original der er en let sød, og meget drikkevenlig kombucha uden for meget smag af eddike, som mange nok forbinder med kombucha.

California Raspberry som er tilsat en lille smule smag af hindbær hvilket gør den sød og lækker – perfekt til dem der have en mere let og sød kombucha.

Ginger And Lemon der kombinerer smagen af kombucha med skarp ingefær og frisk citron – et lækkert alternativt til en traditionel kombucha.

Captain Kombucha fås nu hos Hansen & Co. Du kan bestille den via vores webshop her eller du kan kontakte os på softdrinks@hansenco.dk / tlf 39 97 10 00 eller via din lokale Hansen & Co salgskonsulent.

Captain Kombucha Original , Ginger And Lemon , California Raspberry Web