Artboard 1

STATE er en balanceret energidrik udviklet af tidligere og nuværende danske atleter med det formål, at skabe en innovativ drik der er mere end bare energi.

I stedet for konvensionelt sukker indeholder STATE derfor Palatinose - et lav-glykæmisk kulhydrat, der sikrer en balanceret energi og et mere stabilt blodsukker i forhold til konkurrerende sukkerholdige energidrikke.

Er du interesseret i at inkludere STATE i dit produktsortiment, så kontakt os gerne for mere information og et uforpligtende tilbud.

         Black Web Icon  Instagram  Fb -art   

Bestil Drikkevarer

Er du fra en virksomhed, butik, café eller restaurant, og mangler du en pålidelig leverandør med et bredt udvalg af drikkevarer? Så er du kommet til det rette sted!

Hansen & Co leverer drikkevarer af højeste kvalitet til hele landet, og vi dækker alt lige fra energidrikke til juice og proteindrikke.

Er du interesseret i at blive oprettet som kunde, kan du gøre det her. 

Husk, vi har kun salg til CVR-registrerede virksomheder.

Vi benytter Quickpay Payment Gateway til sikkert at håndtere kortbetaling, så du er garanteret at dine oplysninger behandles fortroligt.

På hansenco.dk kan du benytte:

Kreditkort Logoer

Hos Hansen & Co finder du et bredt udvalg af drikkevarer af højeste kvalitet. Bestiller du inden kl 12, leverer vi næste dag, såfremt varen er på lager. Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, kan du altid ringe til os på tlf. 39 97 10 00.

Du finder alle vores handels og leveringsbetingelser ved at klikke her.